facebook youtube RSS

Keskin Nişancı 2015 (Altyazılı) American Sniper 7.7/10

 film izle Keskin Nişancı izle, American Sniper Vk Film izle, Son Çıkan Filmler, Film izle.
Chris Kyle (Bradley Cooper) adındaki askerin başından geçenlerin anlatıldığı kitaptan uyarlanmış bir film. Kyle, bahriye komandolarına katılmış ve Irak'ta bir çok insanın ölümüne neden olmuştur. VkFilmSitesi.Com

IMDB: 7.7/10
Yapım: 2014
Yönetmen: Clint Eastwood
Kategori: Aksiyon, Biyografi, Dram
Filmin Oyuncuları: Bradley Cooper, Sienna Miller, Kyle Gallner
Filmin Orjinal Adı: American Sniper


PAYLAŞ :

+ yorum + 2 yorum

Adsız
21 Ocak 2015 20:30

evden çıktı ama sonra neden öldüğünü anlamakda zorlandım,ne oldu ,niçin öldü,sonu biçimsiz bişey oldu sanki film kesilmiş,yada alt yazıda bir eksiklik var sonunu açıklayamadı,,Film gayet güzel ama sonu kocaman bir soru işareti

20 Şubat 2015 15:28

Irak'ta görev yaparken birçok kez ölümden dönen ve 2008’de 1.6 km’den bir direnişçiyi öldürdüğü de söylenen 38 yaşındaki Chris Kyle ülkesinde bir atış poligonunda vurularak öldürüldü.

Yazdığı ‘Amerikalı Keskin Nişancı’ kitabıyla en çok satanlar listesine giren Kyle, ABD donanma tarihinin en öldürücü keskin nişancısı olarak gösteriliyordu. Ramadi ve Felluce’de görev yapan SEAL komandosu Chris Kyle’a ve Iraklı direnişçiler “Ramadi Şeytanı” lakabını takmış, başına 20 bin dolar ödül koymuştu.

Donanmada görev yaptığı 1999 ve 2009 yılları arasında 150'den fazla kişiyi öldürdüğü ifade edilen Kyle’ın öldürülme sebebi henüz belirlenemedi. Yetkililer, Kyle’ı öldürdüğü sanılan 25 yaşındaki Eddie Ray Routh adlı şüphelinin kısa bir kovalamanın ardından polis tarafından yakalandığını ifade ediyor.

Yorum Gönder

Filmin En Çok Neresini Beğendiniz ?